דילוג לתוכן

ציוד מטבח מקצועי

בין אם אתם מתכננים לפתוח מסעדה או בית קפה חדשים, ובין אם אתם מעוניינים לשפץ מטבח תעשייתי קיים, אתם ודאי כבר מבינים כי התכנון, העיצוב וההוצאה לפועל של מטבח מקצועי, שונה לחלוטין מהמטבח הביתי. הבחירות שאנחנו, כבעלי העסק, עושים בהיבט של מרחב העבודה, ציוד מטבח מקצועי והמכשור החכם, לכל אלו משמעויות קריטיות בהמשך הדרך, בפעילות ובהצלחת העסק. הטכנולוגיה המתקדמת בימינו מביאה לפתחנו מגוון רחב של ציוד מטבח חכם, מקצועי חדשני ואיכותי שנועד לייעל את מלאכת הבישול וגם להפוך אותה לנעימה יותר. בין אם מדובר בחברת קייטרינג, באולם אירועים, מסעדה או בית קפה, כיום קיימים בשוק מבחר מכשירים חדשניים שמבטיחים לחולל מהפכה במטבח, להגביר את הפרודוקטיביות של העסק ולסייע להצלחתו.

השאלה היא איך יודעים באיזה כיוון לבחור, איזה ציוד מטבח מקצועי חובה לשלב במרחב העבודה ועל מה כדאי או מומלץ לוותר? אנחנו ב"סמארט קיטצ'ן" מתמחים בציוד מקצועי למטבח, ולאורך השנים צברנו ניסיון רב שמאפשר לנו לתת כמה עצות זהב למי שמתכנן מטבח מקצועי, בין אם מדובר במסעדה, אולם אירועים או מטבח מוסדי.

ההחלטות החשובות בטרם תבחרו ציוד מקצועי למטבח

כמו במטבח הביתי, אין שני מטבחים תעשייתיים שהם בדיוק-בדיוק אותו הדבר. אבל יש כמה עקרונות חשובים שיש להקפיד עליהם בתכנון מטבח מקצועי.

  1. להבין את צרכי המקום – טרם תכנון המטבח ובחירת ציוד מטבח מקצועי שיכיל אותו, עליכם לדעת מה הצורך של המקום. איזה סוג אוכל אתם מתכננים להגיש הוא השאלה הראשונה והחשובה שעליכם לשאול. סוג האוכל – בשרים, פסטות, סלטים, כריכים וכו', לכל אחד מהסוגים צרכי מטבח שונים, והשאלה איזו עמדה או איזה מכשיר להציב איפה, נובעת מהתפריט המתוכנן שלכם.
  2. להבין את המרחב – תמדדו את המרחב שבו יוקם המטבח, חשבו על מיקום החלונות, הדלתות, פתחי הכניסה למסעדה או למחסן וכן הלאה. המעבר מהמטבח אל שטח המסעדה או אל המחסן או החצר, חייבים להילקח בחשבון על מנת שתהיה זרימת עבודה טובה, ועל מנת ששטח המסעדה יסייע לעובדים לבצע את עבודתם ולא יכביד עליהם.
  3. בטיחות – סביבת עבודה בטוחה עבור עובדי המטבח היא קריטית, הן מבחינת שמירה על חייהם והן מבחינת תקנות העבודה. בטיחות וזהירות בעבודה היא מעל הכל והיא זו שצריכה להנחות כל מי שמעוניין בהקמת מטבח מקצועי. כדי לשמור על בטיחות בעבודה הקפידו על רכישת ציוד מקצועי למטבח מחברות אמינות ואיכותיות. במטבח מקצועי מדובר פעמים רבות על תנורי גז, על אש דולקת, תנור טאבון, מיקסרים ומכשור חשמלי נוסף. כל אלה, בהתנהלות לא זהירה, עלולים להוביל לתאונות ולאסון. הקפדה על רכישת ציוד מקצועי למטבח מחברות אמינות וידועות המקפידות על ציוד מקצועי ובטיחותי, יקטינו את הסיכוי לתאונות.

כך תבחרו ציוד מטבח מקצועי

אנחנו ב"סמארט קיטצ'ן" מתמחים בהספקה של ציוד חכם לחברות שונות, לעסקים הקשורים באוכל ולאולמות אירועים. הנה כמה מהאפשרויות הבולטות לציוד מטבח חכם ומקצועי שאנו מספקים:

תנורים חכמים: התנורים החכמים משלבים טכנולוגיה מתקדמת עם יכולות בישול מדויקות. עם תכונות כמו קישוריות Wi-Fi, בקרות מסך מגע ושילוב מתכונים, תנורים אלה מציעים נוחות ותוצאות בישול אופטימליות. התנורים החכמים מאפשרים שליטה מרחוק, קבלת התראות וגישה לשפע של תוכניות בישול כדי לפשט את המאמצים הקולינריים של העובדים.

מקררים חכמים: המקררים החכמים נועדו לשפר אחסון ושימור מזון. מצוידים בהגדרות בקרת טמפרטורה, ויסות לחות ומערכות ארגון אינטואיטיביות, מקררים אלו מבטיחים טריות מיטבית ומפחיתים בזבוז מזון. בחלק מהדגמים יש אפילו מצלמות מובנות, המאפשרות לך לצפות בתכולת המקרר שלך מרחוק באמצעות אפליקציית סמארטפון.

מכונות סו-ויד חכמות: שיטת הבישול המהפכנית והחדשנית הפכה לאהובה על שפים ברחבי העולם. באמצעות מכונות סו-ויד עולה דיוק הבישול לשלב הבא. מכשירים אלה משתמשים בבקרת טמפרטורה מדויקת כדי לבשל מזון באמבט מים, וכתוצאה מכך מנות עסיסיות ומבושלות באופן שווה. עם תכונות חכמות כגון קישוריות Wi-Fi ובישול מודרך מתכונים, אתה יכול להשיג ללא מאמץ תוצאות ברמה מקצועית.

בלנדרים מסחריים: בלנדרים מסחריים נועדו לעמוד בדרישות הגבוהות של הכנת מזון מסחרי בהיקפים גבוהים ובכמויות גדולות. הם משמשים להכנת שייקים, רטבים ועוד והכל בעקביות ובתוצאות יוצאות דופן. בלנדרים מסחריים הם בעלי מהירויות משתנות ותוכניות מוגדרות מראש ובכך הן הופכים לכלי חיוני בכל עסק העוסק בבישול.

"סמארט קיטצ'ן" – מובילים בציוד מקצועי למטבח

אנו ב"סמארט קיטצ'ן" מבינים את הדרישות הייחודיות של עסקים בענף האירועים והקולינריה. אנו מתמחים באספקת ציוד מטבח חכם לקייטרינג, לאולמות אירועים, לבתי קפה, מסעדות ועוד. אנו נדאג כי המטבח המקצועי שלכם יחובר לטכנולוגיות ולציוד המתקדם ביותר שסיפק תוצאות מושלמות ביעילות ובמהירות ויבטיח חוויה נעימה ללקוחות שלכם.

צוות המומחים שלנו ידריך אותך בבחירת ציוד המטבח המקצועי המתאים לצרכים הספציפיים שלכם. יספק תמיכה בהתקנה והדרכה ויציע סיוע טכני שוטף. צרו איתנו קשר עוד היום כדי לקבל מידע נוסף על המגוון הרחב של ציוד מטבח מקצועי וחכם ומקצועי ולגלות כיצד אנו יכולים לעזור לשפר את המטבח המקצועי שלכם.

שיתוף המאמר

מאמרים נוספים

מספר זה הינו מספר וירטואלי, שהוא חלק משירות תוכן המופעל על ידי זאפ גרופ בע"מ ומפנה את המתקשר לבית העסק.
משתמש העושה שימוש במספר הווירטואלי, מסכים כי החברה תהא רשאית לשמור את מספר הטלפון ממנו התקשר, לכלול אותו במאגר מידע או ליצור באמצעותו קשר עם המשתמש, וכן כי המספר עשוי להשתנות מעת לעת.

מספר הטלפון הרגיל של בית העסק הוא
03-535-1313